Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 takım birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın Bapsı temel amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Hayati önem nâkil bu mevzuda kapı arayan almaçlar adi kapı sattığını sav eden kişilerle alınlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, standart baplara göre henüz pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya doğruca ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve dürüst çdüzenışması önemlidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kusursuz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki duman, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara intikalini kösteklemek yahut olanaklı başüstüneğu denli geciktirmektir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hesap önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac Yangın Merdiveni Kapısı kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride mahsur kalabilir.

Report this wiki page